Panzi kölyökkutyasampon 200 ml

790 Ft

Készleten

Cikkszám: 046-1028 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

1A KÉSZÍTMÉNY NEVE: PANZI Kölyökkutya sampon

TERMÉKFORMA: Sampon

A KÉSZÍTMÉNY ÖSSZETÉTELE: Víz, Texapon, konyhasó, Dehyton PK 45, citrom- sav, kókusz zsírsav, Dehyqart 701, kék és gyöngyházfény festékanyag Microcare IT, vadvirág illatanyag

CÉLÁLLAT FAJ: Kutya (kölyök).

A KÉSZÍTMÉNY FELHASZ- NÁLÁSI TERÜLETE, FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT, JAVALLATOK: A sampon kímé- letesen tisztítja a kölyökkutyák bundáját, hidratálja és könnyen fésülhetővé teszi a szőrzetet. Minden szőrtípusnál használható.

ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS- MÓDJA: A sampont enyhe masszírozással vigyük fel a kézmeleg vízzel megned- vesített szőrzetre. Az állatot noman dörzsöljük mindaddig, amíg a képződött hab mindenütt be nem fedi a szőrzetet. A kioldódott szennyeződéseket bő vízzel alaposan öblítsük le. Ügyeljünk arra, hogy a sampon ne kerüljön az állat szemébe, hallójáratába, vagy a szájába.

ELLENJAVALLATOK: Nem ismeretesek.

MELLÉK- HATÁSOK: Nem ismeretesek.

FIGYELMEZTETÉSEK: A készítmény csak előírás szerint alkalmazható. Ha szembe jut, vagy koncentráltan a bőrre kerül, bő vízzel azonnal le kell mosni.

LEJÁRATI IDŐ : Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig.

TÁROLÁSI ELŐÍRÁSOK: Szobahőmér- sékleten, 25°C alatt, száraz helyen tartandó.

CSOMAGOLÁS: 200 ml-es PP akon, felütős (pattintós) PP kupakkal lezárva (6 db gyűjtőcsomagolásban) 5 literes és 10 literes PE kanna.

GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!

KIZÁRÓLAG ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI VAGY ÁLLATÁPOLÁSI CÉLRA!

A FEL NEM HASZNÁLT ANYAG ÉS A HULLADÉK KEZELÉSÉNEK MÓDJA: A fel nem használt készítményt, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.